Bijna een jaar geleden heb ik aan Nico de Laat van Lucid Media gevraagd om mij te helpen bij het herinrichten van mijn website. Ik wilde meer helderheid over de dienstverlening en een duidelijk beeld scheppen over mijn werk en mijn kennis en kunde. Maar nu, een jaar later, kan ik concluderen, dat dit stukje duidelijkheid eerst bij mijzelf moest ontstaan. Ik had het zelf niet helder, en dan valt het moeilijk uit te leggen. Want ben ik nou de organisatiedeskundige of het paardenmeisje als ik mijn werk voor Remonte doe?

Uiteindelijk heb ik door de mooie samenwerking met Lot Vorstman van Bodel en Ilse Rutten van NewTalent in het initiatief “Intuition@Business” hierover helderheid gekregen. Ik bleek pas in mijn kracht te staan als ik beide zijden omarmde en inzette; als ik in het volle licht van mijn potentie ging staan. Eensklaps werd alles duidelijk: wat ik te doen heb, hoe mijn bedrijf in elkaar zit en hoe ik dit naar buiten moet brengen.

Natuurlijk zullen er hier een daar nog schoonheidsfoutjes ingeslopen zijn. Of roepen verhalen van mij vragen op. Schroom niet om een reactie te mailen.

Tip zie ik uiteraard ook graag tegemoet!