SAMENWERKEN

Samenwerken is belangrijk bij Remonte. Door het koppelen van kennis en vaardigheden met anderen, ontstaan creatieve trajecten met maximale impact. Over en weer merken we dat onze dienstverlening erdoor gesterkt wordt. Hieronder een overzicht van de bestaande relaties en de inhoud daarvan.

eMovement
eMovement
eMovement ondersteunt met blended toepassingen en opleidingen experts die mensen in organisaties begeleiden, coachen en trainen bij het ‘echt’ van binnenuit bewegen. Ik ben vanuit Remonte gecertificeerd tot het inzetten van hun tooling en om mensen hierin op te leiden. Daarbij hebben we een gezamenlijke leergang opgericht voor (paarden)-coaches die op zoek zijn naar een middel om het effect van hun werk te vertalen naar de zakelijke werkvloer.
Redwoods
Redwoods
Een fris, eigentijds HR bureau, wat op een eigenwijze manier invulling geeft aan de arbeidsvraagstukken van NU. Bij Redwoods vervul ik met enige regelmaat de rol van co-coach en verzorg ik organisatie- en familieopstellingen met de paarden.
Marjo Janssen
Marjo Janssen
Marjo richt zich op resultaatgerichte projectleiding en inspirerende coaching sessies. Vaak staan deze in het licht van de ontwikkeling van professionaliteit of de professionele loopbaan van mensen. Vanuit onze achtergrond passen Marjo en ik perfect bij elkaar en wij weten met interessante en pragmatische workshops onze opdrachtgevers keer op keer te verrassen.
Customore Consulting
Customore Consulting
Bij Customore Consulting ben ik 3 dagen in de week werkzaam als organisatieadviseur, trainer en coach. Wij richten ons voornamelijk op de voedingsmiddelenbranche, waarbij we door klantgerichtheid daadwerkelijke omzetstijging genereren. Professionaliteit van het account management blijkt te gaan om meedenken en inlevingsvermogen. Wij leren sales teams om deze vaardigheden weer te gaan inzetten in hun werk en zo hun succes te genereren.
Bodel Inspireert
Bodel Inspireert
Bodel voert inspirerende trajecten uit gericht op succes in ondernemingen. Principes als LEAN spelen hierin een grote rol. Maar ook leiderschap heeft een grote impact op organisaties. Op dit vlak zet Bodel de kennis en vaardigheden van Remonte in, om ook eens vanuit een ander perspectief en vaak met de paarden, te kijken naar leiderschap en succes.
New Talent
New Talent
New Talent is een praktijk voor duurzame talentontwikkeling en bewustwordingsgroei. Samen met andere coaches helpt Ilse Rutten mensen hun talenten te ontdekken en te benutten. Ze leert je leert handelen vanuit je eigen kracht, met als resultaat: lekkerder in je vel tijdens je opleiding, werk of dagelijks leven. Eén van deze andere coaches ben ik dus en vanuit mijn zakelijke achtergrond, biedt het katalyserende werk van mijn paarden ook in deze samenwerking een absolute meerwaarde.
Nederlands Hippisch Instituut
Nederlands Hippisch Instituut
Het NHI brengt kennis en de hippische wereld bij elkaar. Aangezien dat is wat ik bij Remonte ook doe vanuit bedrijfskundige en organisatieontwikkeling bekeken, is er van meet af al een klik geweest. Ik wordt als bedrijfskundige voor verschillende opleidingen gevraagd om het stuk ondernemerschap, business planning en marketing & strategie te verzorgen.
Stille Wateren
Stille Wateren
Bewuste ontwikkeling naar succes gaat natuurlijk niet zonder bewustzijn. Nadat ik een aantal jaren de cursus voor bewustzijnsontwikkeling had gevolgd bij Stille Wateren, hebben Anita en ik gekozen voor samenwerking op dit vlak. Dit houdt voor ons in, dat we elkaar ondersteunen op en aanvullen in het ontwikkelen van vaardigheden, kennis en kunde. We leren samen, zodat we anderen weer kunnen leren. Allebei in onze eigen werkrichting. Soms kiezen we ervoor dit samen in een workshop te delen met onze omgeving. Dat vermelden we dan op deze site en op social media.

Ik nodig u van harte uit om met mij kennis te komen maken!
Ik zie uw mailtje of telefoontje graag tegemoet.

QUOTES & ERVARINGEN

“Bedoelde hij dat de hele tijd? Nou valt het kwartje.”
“Als ik het stapje voor stapje doe, kan het wel.”
“Toen we rustig bleven ging het sneller, dat is toch raar?”
“Mama, dit was leuk he?”
“Oh, dit zegt mijn instructrice ook als ik aan het rijden ben, ik breng het dus echt over.”
“Mama, nu hoef ik niet meer bang te zijn he?”
“Dit paard snapt me beter dan mijn psycholoog.”