Clinic Horst Becker Aug 2023

Na een bijzondere ontmoeting in 2017, train ik nu al 6 jaren met veel plezier en succes met mijn paarden bij Horst Becker – Klassische Dressur Heute. Deze zomer is het mogelijk om met mij mee te trainen en op onze nieuwe locatie in Baarlo, vlakbij Venlo!!!

4-6 Augustus 2023
Stal Remonte - Baarlo

Over Horst Becker:

Vele jaren ervaring bij Brigadier Kurt Albrecht (directeur van de Spaanse Hof Rijschool) en Fredy Knie sr. (Circus Knie) en hebben Horst als ruiter en trainer gevormd. Hij is bijzonder goed in het plaatsen van de kennis en leer van de klassieke leermeesters in de hedendaagse tijd. Horst geeft cursussen en trainingen rond de klassieke dressuur, werk aan enkele en dubbele longe en aan de hand. Hij is trainer en opleider in de klassieke dressuur, auteur en coach. In Nederland heeft Horst samengewerkt met Tineke en Imke Bartels. Hij is de auteur van ondermeer “Het atletische paard”.

 

Opzet van de training en het seminar:

De trainingen zijn in principe opgebouwd in cursus-vorm. Daarbij werk je gedurende het weekend aan je doelen. De cursus bestaat in principe uit 5 trainingen verdeeld over 3 dagen. Inschrijven voor losse lessen is eveneens mogelijk. Werken met de dubbele longe of aan de hand kan natuurlijk ook. Horst kan gewoon in het Nederlands lesgeven.

Horst legt tijdens de training precies uit welke principes we vanuit de klassieke leer echt moeten bewaken als we onze paarden trainen en berijden, juist in deze tijd. Uiteraard toegespitst op jullie als combinatie, waardoor je met een goed trainingsplan weer naar huis kan. Het zijn in principe open trainingen, dus toeschouwers ook welkom.

Kosten en aanmelding:

Totale cursus – 3 dagen, 5 eenheden: €360,-
Losse eenheden €75,-
Toeschouwers gratis

Je kan ook voor een variatie hierop inschrijven. Dit in overleg met Natasja.

Overnachting paard: €25,- per nacht incl. hooi, bodembedekking, evt. weidegang en uitmesten.

Er is een schoolpaard beschikbaar, mocht je geen eigen paard mee kunnen nemen.
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Op dit moment nog 2 plaatsen beschikbaar.
 

Aanmelden of meer informatie

Home Cursussen Clinic Horst Becker Aug 2023